Dutch English French German Polish

 

LAPTOPREPARATIE

INKT-TONER YANEC

SMARTPHONES

   Garantie op notebooks, Tablets en computersystemen  

garantieMT

  

 

  Standaard garantie:

  Terra computersystemen:

  2 jaar inbreng hardware via MT. Garantie uit te breiden tot maximaal 5 jaar, vraag info.

  Asus computersystemen:

  2 jaar halen en brengen (hardware) via Asus

Notebooks en Tablets:

  Asus: 2 jaar halen en brengen (hardware) via Asus

  Samsung: 2 jaar halen en brengen (hardware) via Samsung

  Terra: 2 jaar inbreng hardware via MT

 

  Extra garantie:

  Standaard garantie inbreng hardw/softw via MT  60 euro                

  Standaard garantie aan huis aflevering/installatie/serv. via MT 100 € 

 

  Uitbreidingen:

  BullGuard virusscanner compleet, 1 jaar, 3 lic. Bij systeem 30 €

Voorbereiden notebook/tablet/pc en compleet afwerken 40 € 

Voor info over garantie: bel, mail of loop even bij ons binnen. 

 

 

U wilt geen risico ..... maar zekerheid. Iedereen wil zekerheid, U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want wij zijn aangesloten bij ICT waarborg, de brancheorganisatie voor ICT-bedrijven.

Wij bieden u alles wat u van een goed ICT-bedrijf mag verwachten, maar bovenal zekerheid, online casino Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen, Zekerheid dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op ICT-gebied. Zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld. Zekerheid dat, als ondanks onze inzet er toch een probleem ontstaat, u kunt aankloppen bij ICT Waarborg, Via ICT waarborg kunnen wij u 7 extra zekerheiden aanbieden ( de met * gemarkeerde onderdelen gelden alleen voor consumenten):

 1. Zekerheid bij einde bedrijf *

U wilt zekerheid dat u niet in de kou staat als een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt. ICTWaarborg biedt de zekerheid dat wij u in dat geval in contact brengen met één of meerdere bedrijven die de diensten kunnen voortzetten onder dezelfde voorwaarden of condities die hier het dichtst bij komen.

2. Bemiddeling bij problemen *

Mocht u een probleem hebben waar u niet samen met het bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf uitkomt, dan kunt u bij ons terecht voor bemiddeling. Voorwaarde is daarbij dat er geen andere partij is ingeschakeld om tot een oplossing te komen.

3. Geschillencommissie *

Biedt de bemiddeling in uw ogen geen goede oplossing, of wilt u dit niet, dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie ICTWaarborg.

4. Nakomingsgarantie *

Mocht een bedrijf weigeren een bindend advies van de geschillencommissie na te komen, dan staat ICTWaarborg – behoudens in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf – tot een maximum van € 2500,- borg voor de nakoming van het bindend advies.

5. Waarborg nakoming garantieverplichtingen

Gaat een bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf failliet, dan zorgt ICTWaarborg er voor dat nog een jaar lang de verplichtingen met betrekking tot de fabrieksgarantie worden nagekomen. Als maximum garantietermijn geldt 3 jaar na de aankoopdatum.

6. Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement

Zijn er tijdens de koop speciale afspraken gemaakt en het bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf gaat failliet, dan zorgt ICTWaarborg er voor dat, tot een jaar nadat deze afspraken zijn gemaakt, de afspraken worden nagekomen. Dit voor zover het tenminste afspraken betreft die, gezien de koop, redelijk en billijk kunnen worden genoemd.

7. Overname van aansprakelijkheid

Ook na de garantieperiode is het bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf nog aan te spreken als een product mankementen vertoont. Gaat het bedrijf failliet, dan kan men, tot een jaar na aankoopdatum/de datum waarop de dienst is geleverd, bij ICTWaarborg terecht voor gebreken die onder het begrip non-conformiteit vallen.

AddThis Social Bookmark Button

Like ons op Facebook

maak kans op een tablet
 
 

in 't nieuws

Saturday, 19 January 2019